Beat și cu gura mare nu și-a recunoscut vina pentru o tamponare și celălalt șofer i-a chemat pe polițiști care i-au deschis dosar penal

La data 4 noiembrie 2022, ora 14:50, patrula din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată telefonic de către Cornel S. cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier pe DC 68, pe raza satului Luncușoara, comuna Udești, județul Suceava, și nu se înțelege cu celălalt conducător auto.

În urma deplasării la fața locului, a fost identificat autoturismul Opel Zafira condus de apelant și autoturismul Ford K condus de Vasile C.

Celor doi conducători auto li s-au solicitat documentele acestora și ale autovehiculelor implicate, iar după verificările efectuate la fața locului s-a procedat testarea ambilor conducători auto cu aparatul etilotest rezultatul pentru Cornel S. fiind negativ, iar în cazul lui Vasile C. a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză fiind condus la Spitalul Judetean Suceava - Secția UPU, unde i-au fost recoltate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fiind verificați în baza de date a poliției române s-a constatat faptul că ambii conducători auto posedă permis de conducere valabil.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche