Tânăr din Frasin prins de radar cu 98 km/h în localitate. Polițiștii au descoperit că avea permisul suspendat și i-au făcut dosar penal

La data de 22 noiembrie 2022, în jurul orelor 10:30, echipajul de poliție rutiera din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului în timp ce efectuau activități de patrulare de DJ 177A, pe raza localității Frasin, având direcția de deplasare Frasin către Stulpicani, au observat faptul că din sens opus circulă un autoturism Renault cu viteza de 98 km/h. S-a procedat la oprirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

La volanul autoturismului a fost identificat Ioan R., de 38 de ani, din orașul Frasin. Acesta a declarat că nu are asupra sa nici documentele personale și nici ale autoturismului.

S-a procedat la verificarea în bazele de date, reieșind faptul că acesta a avut un permis de conducere eliberat de autoritățile spaniole, dar care nu mai este valabil întrucât i-a fost reținut în anul 2018 ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Mai nouă Mai veche