Încerca să vândă BMW-ul cu care a făcut accident în Burdujeni, dar a fost prins de polițiști. I s-a făcut dosar pentru că nu avea permis de conducere

La 22 noiembrie 2022, la ora 01.15, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a depistat in trafic un autoturism BMW care era dat în atenție pentru că ar fi fost implicat într-o tamponare pe strada Alunului din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere.

În baza unei informații de interes operativ, după circa două ore de la producerea evenimentului, s-a reușit reperarea și identificarea în trafic a autoturismului menționat anterior. S-a procedat la oprirea autoturismului la volanul autoturismului fiind identificat Sebastian V., de 23 ani. Pe scaunul din dreapta-față a fost legitimat Bogdan C., de 20 de ani, din municipiul Suceava, proprietarul autoturismului.

Fiind întrebat cu privire la avariile autoturismului, proprietarul Bogdan a recunoscut faptul că a condus autoturismul Bmw pe strada Alunului, iar în jurul orei 23.40, a acrosat un autoturism parcat, motiv pentru care s-a speriat și a părăsit locul evenimentului, ulterior încercând să vândă autoturismul în cauza lui Sebastian V.

Cei doi au fost conduși se sediul Secției de Poliției Burdujeni pentru lămurirea aspectelor, ambele persoane fiind testate cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Proprietarul mașinii a declarat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, fapt rezultat și din verificările în bazele specifice ale Poliției Române.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.
Mai nouă Mai veche