Tânărul șofer care era beat și a făcut accidentul mortal de la Bogădnești a fost reținut în arest

Accientul rutier s-a produs marți, 15 noiembrie 2022, la ora 22:06. Aflat la volanul unui autotursm Volkswagen, Răzvan Gabriel Onisei, în vârstă de 20 de ani, pe DC 13, în localitatea Bogdănești, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreapta având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, Constantin A., și vătămarea corporală a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi i-au fost recoltate probe biologice la Spitalul municipal Fălticeni.

Șoferul a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”. La 22 noiembrie, față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche