Transport de lemn de foc fără acte depistat de polițiști la Marginea

Marți, 1 noiembrie 2022, la ora 17.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control autoutilitara Volkswagen LT pe DN 17A, pe raza comunei Marginea.

La volan a fost identificat Vasile B., de 60 ani, din Marginea, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei.

Cu ocazia controlului asupra autoutilitarei, s-a constatat că transporta material lemnos, respectiv lemn foc fag, iar șoferul a declarat faptul că nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

S-au efectuat verificări în aplicația SUMAL CONTROL, rezultând că pentru autoutilitara în cauză nu a fost emis aviz de însoțire al materialelor lemnoase la 1 noiembrie 2022, fapt pentru care i s-a solicitat conducătorului auto să se deplaseze la punctul de descărcare Canton Silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea, unde personalul silvic a procedat la inventarierea încărcăturii de material lemnos. Astfel, s-a constatat că în autoutilitara se afla cantitatea totală de 3,1 metri cubi lemn foc fag, în valoare de 536,3 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de 3,1 metri cubi lemn foc fag în valoare de 536,3 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.
Mai nouă Mai veche