Angajat al Ocolului Silvic Solca, accident de muncă cu TAF-ul pe drumul forestier Izvor

Joi, 15 decembrie 2022, Poliţia oraşului Solca a fost sesizată de către persoanalul Unității de Primire Urgențe Suceava despre faptul că la spital s-a prezentat Marian C., de 39 de ani, din orașul Solca, care a suferit un accident.

În urma celor declarate verbal de către pacientul care este angajat al Ocolului Silvic Solca, a rezultat că la 13 decembrie 2022, în jurul orei 16.00, aflându-se pe drumul forestier „Izvor” din cadrul Ocolului Silvic Solca, a alunecat între un mal de pâmânt și roata spate a TAF-ului, unde i-a fost acroșat piciorul stâng, suferind leziuni la nivelul gambei. În cadrul verificărilor efectuate s-a luat legătura cu superiorul persoanei vătămate care a declarat aceleași aspecte.

Bărbtul s-a prezentat în ziua 13 decembrie 2022 la Spitalul Municipal Rădăuți, de unde a fost diagnosticat cu contuzie gambă stângă și hematom gambă stângă și externat în ziua de 14 decembrie 2022, iar în ziua de 15 decembrie 2022 acesta s-a prezentat și la Spitalul Județean Suceava, unde a fost consultat și diagnosticat tot cu contuzie gambă stângă și hematom gambă stângă, fiind externat tot în aceeași zi.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche