Bătrân găsit mort într-un puț din curtea casei, la Rădăuți

La data de 20 decembrie 2022, ora 16.40, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin intermediul 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la domiciliu.

În cercetărilor s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 98 de ani care locuia împreună cu fiul și nora sa la un imobil de pe strada Gheorghe Doja din municipuul Rădăuți. Marți, în jurul orelor 16:30, fiul său l-a găsit decedat în interiorul unui puț din curte.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului municipal Rădăuți, care a constatat decesul.

În urma cercetării la fața locului a reieșit faptul că bărbatul dorea să oprească funcționarea unui robinet, robinet care se afla într-un puț cu înălțimea de un metri din interiorul curții și care era acoperit ermetic cu scânduri. Din cauza vârstei înaintate, bărbatul ar fi căzut în puț, înecându-se în apa care se afla pe fundul puțului.

În urma examinării sumare a cadavrului nu s-au constatat urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche