Doi tineri înjunghiați de un individ beat, într-o locuință din Clit. Una dintre victime are plămânul afectat și a fost operată de urgență

Marți, 20 ddecembrie 2022, la ora 17.43, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Solca au fost sesizați prin 112 două persoane au fost victime ale unei agresiuni fizice în satul Clit, comuna Arbore, județul Suceava.

În urma cercetărilor s-a constatat că cele două victime, Alexandru B. și Elvis V., din Arbore, au fost preluate de către ambulanță cu plăgi înjunghiate în zona pieptului. Din primele date, victimele, care se aflau la domiciliu, au fost lovite cu un cuțit de Constantin Ilițoi, din Arbore, aflat în stare de ebrietate, pe fondul unui conflict spontan .

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, care a stabilit că în cursul zilei de marți Dănuț B. a invitat-o la domiciliul său din satul Clit pe fosta sa concubină Sânziana Ș., din aceeași localitate, pentru a-i oferi câteva articole de îmbrăcăminte, cei doi având împreună copii minori.

Femeia ajuns la adresă în jurul orei 17.30 fiind însoțită de tatăl său Cristian Ș. și de către Constantin Ilițoi, în locuință aflându-se mai multe persoane, printre care și Alexandru B. și Elvis V.

La scurt timp după ce au pătruns în imobil, între Dănuț B. și Constantin Ilițoi au avut loc discuții contradictorii care au degenerat într-un conflict spontan, în care au intervenit Alexandru B. și Elvis V., cu intenția de a-l imobiliza pe agresor.

În aceste împrejurări, Constantin Ilițoi, folosindu-se de un cuțit pe care-l avea asupra sa, a aplicat câte o lovitură Alexandru B. și Elvis V., după care a reușit să fugă, abandonând cuțitul în curte.

Una dintre persoanele vătămate a fost internat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu diagnosticul „plagă înjunghiată axial stânga”, și a fost operată de urgență întrucât în urma investigațiilor imagistice s-a constatat dilacerare pulmonara stanga, hemotorax si posibil leziune pericardica.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente, iar în funcție de concluziile medico-legale se vor dispune măsuri față de autor.
Mai nouă Mai veche