Buletin de presă, 19 decembrie 2022 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 18.12.2022 ora 11.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E din localitatea Solca, un localnic de 29 de ani a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.
Din evenimentul rutie a rezultat rănirea conducxătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul de 20 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etiotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 18.12.2022, în jurul orei 13:30, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Sadova, o femeie din județul Caraș Severin a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia unui pârâu.
Din evenimentul rutier a rezultat rănirea unui pasager din autoturism, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 18.12.2022, ora 15.30, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Suceava, un bărbat de 27 de ani din comuna Valea Moldovei a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 37 de ani din județul Constanța.
Din impact a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din județul Constanța, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 18.12.2022, ora 20:25, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Marginea, în cadrul unei manevre de întoarcere, o localnică de 26 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 22 de ani din comuna Sucevița.
Din impact, autoturismul condus de femeia de 26 de ani a fost proiectat într-o autoutilitară parcată în fața unei societăți comerciale.
Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto de 26 de ani și a unui pasager din același autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 17.12.2022, orele 02:15, o patrula din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat din orașul Milișăuți.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche