Cine a fost marea iubire a Danielei Condurache. Artista a recunoscut totul la o emisiune TV

Daniela Condurache s-a îndrăgostit de soțul ei, Constantin Mândrișteanu, când avea 6 ani și a urmat o poveste de dragoste ca-n film. Anii au trecut, iar destinele celor doi foști copii s-au unit, în final, în taina cununiei. Într-un final au divorțat, după 16 ani. Chiar și așa, au mers la notar de braț. Cântăreața de muzică populară a explicat, acum ceva timp, care au fost motivele pentru care s-a destrămat povestea ei de dragoste.

„Prima dragoste a fost la sase ani, cand eram prescolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mandristeanu, caruia i-am devenit sotie. Eram colegi si aveam afinitati unul fata de altul. Ne-am regasit dupa multi ani la Orchestra Rapsozii Botosanilor.
Bucuria de a ne revedea dupa atata timp a fost reciproca, ne-am redescoperit unul pe celalalt. El avea atunci alta prietena, eu alt prieten. Fiind impreuna in fiecare zi, in turnee, ne-am apropiat”
, a mărturisit Daniela Condurache la Etno TV, scrie Viva.

Daniela Condurache a povestit, tot atunci, cum a început povestea lor de dragoste și ce compromisuri a făcut pentru a fi împreună.

„El a facut primul pas! Eu fiind rasfatata, ma intalneam cu celalalt baiat, eram curtata, la una dintre solicitarile lui i-am intors putin spatele, nu a fost un refuz categoric dar nu m-am lasat. A trecut o buna perioada de timp, am calculat si mi-am dat seama ca am facut o mare prostie.
Pentru ca tot timpul simteam ceva pentru el, in mod deosebit! Mult mai profund! I-am scris o scrisoare, eu am gresit.
I-am dat de inteles ca mi-a parut rau ceea ce am facut si daca mai exista acea posibilitate de a relua acel drum tandru cu posibilitatea de a fi impreuna. Eu nu ma gandeam la casatorie, insa pe parcursul timpului imi dadeam seama ca-l iubeam. Si am reluat acea relatie, frumos, eram indragostit unul de altul la maximum. Traiam o dragoste nebuna! M-a cerut in casatorie, a facut totul ca la carte, a venit sa ma ceara de la parinti”
, a mai mărturisit artista.

A urmat o nunta ca-n povesti, la Botosani, unde 300 de invitati au sarbatorit dragostea celor doi artisti. Nasa le-a fost Laura Lavric.

Muzica i-a dat Danielei Condurache, dar i-a și luat. După 16 ani de căsnicie, cei doi soți au hotărât să o ia pe căi separate. De vină au fost turneele artistei de muzică populară și, implicit, timpul tot mai puțin petrecut împreună.

„Am fost foarte fericiti! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amandoi. Am fost multi ani despartiti, normal ca am avut printre noi si foarte multa lume ca noi sa nu fim impreuna. Am fost casatoriti 16 ani, motivul nostru la divort: am fost prea mult timp plecata de acasa.

La divort aveam piciorul rupt, am mers la divort la bratul lui. Adevarul e ca orice barbat are nevoie de nevasta acasa, macar din cand in cand. Eu recunosc, ascensiunea profesionala nu mi-a mai dat voie sa stau acasa. Flacara inca exista, ne purtam respect reciproc, colaboram”
, a mai marturisit Daniela Condurache.
Mai nouă Mai veche