Concertul „Regal de colinde”, joi, la Biserica Trei Clopote din Suceava

Corala „Ciprian Porumbescu” a Asociației „Sing Bucovina” vă invită joi, 22 decembrie 2022, începând cu ora 18:00, să luați parte la tradiționalul concert de Crăciun. Fiind sub titulatura de „Regal de colinde”, evenimentul se află la a VI-a ediție și se va desfășura la Biserica „Sfânta Înviere” (Trei Clopote) din Suceava.

Publicul iubitor de frumos, cunoscători sau pur și simplu curioși, cu toții sunt invitați să se desprindă preț de o oră de grijile cotidiene și să se alăture susținerii valorilor autohtone, suntem invitați să vestim împreună Nașterea Domnului.

Dirijorul principal al coralei este pr. Lucian Tablan-Popescu, dirijor secund Alexandru Semeniuc. Soliștii concertului de mâine sunt Ioana Camară, Celina Brigitta Mateeș, Iulian Hodan, Mihai Candrea, Ionuț-Vichentie Ilisoi.

Coriștii au pregătit mai multe colinde și cântece de Crăciun pe care sunt nerăbdători să le ofere în dar publicului.

Concertul de mâine va încheia WinterTOUR2022, tradiționalul turneul international de colinde susținut de către Corala Ciprian Porumbescu, aflat la a 9-a ediție, ce a cuprins 18 concerte în Elveția (6), Franța (5), Germania (2) și România (5).
Mai nouă Mai veche