Există sloturi cu tematică de Harry Potter?

 


Se pare că întrebarea de un milion de puncte a fost adresată, iar câștigătorul ești chiar tu, cel care ești pasionat de lumea fantastică creată în jurul lumii imaginare din Harry Potter. Și probabil pentru că ești pasionat și de jocuri de noroc, articolul acesta are o informație foarte prețioasă pentru tine. Este momentul să vorbim despre ceva ce mulți dintre voi așteptau, adică de sloturile cu tematică de Harry Potter. Există ele cu adevărat sau fac parte dintr-o categorie de jocuri care încă nu au putut fi create din pricina drepturilor de autor? Astfel, pasionați de vrăjitorie, iată care sunt sloturi pe care le vei îndrăgi dacă ești fan Harry Potter.

Nu există sloturi cu tematică Harry Potter

Îmi pare rău să fiu cel care îți dă vestea neplăcută, dar nu există niciun slot creat de vreun producător de top care să fie bazat în totalitate pe povestea din Harry Potter. Acest lucru poate fi explicat de mai multe argumente. În primul rând, cazinourile online precum Netbet nu ar putea niciodată să creeze un slot cu tematică Harry Potter deoarece au nevoie de licență. Franciza Harry Potter este protejată de drepturi de autor, prin urmare, ori poți să îți creezi tu propriul slot cu tematică Harry Potter, dar nu îl vei putea juca decât tu și nimeni altcineva. Fie poți să încerci sloturi cu tematici asemănătoare, iar la acest capitol chiar te putem ajuta.

Avem trei recomandări de sloturi inspirate din cărți și filme cu vrăjitori care cu siguranță îți vor satisface pofta de farmece, simboluri desprinse din lumea celor mai renumite personaje fantastice pe care le cunoști.

Witchcraft Academy

Primul slot pe care ți-l vom descrie din această categorie este Witchcraft Academy, dezvoltat și lansat în numele celor de la NetEnt, deci probabil un slot care promite foarte multe și are puterea să ne ofere un rezultat excelent pe ecranele de joc. Dar ceea ce ne interesează de la acest slot este să îndeplinească cerințele detaliilor de vrăjitorie pe care le așteptăm încă de când am fost martori la cum arată sesiunile de rotiri. Acestea fiind spuse, putem afirma despre Witchcraft Academy că este unul dintre sloturile care se apropie cel mai mult de ideologia din spatele francizei Harry Potter și că este cu siguranță o alegere excelentă pentru a mai stăpâni acele lovituri de nostalgie pe care le ai în fiecare sezon.

 

Witchcraft Academy îți poate oferi șansa de a juca și pentru bonusuri sau rotiri gratuite. De exemplu, dacă vei primi 3 simboluri Scatter, vei putea debloca bonusul elementelor, ceea ce poate genera câștiguri destul de mari pentru tine. În bonusul de jocuri gratuite, free game este o opțiune care poate porni numai atunci când rundele bonus sunt activate. Această funcție specială poate face ca primul și ultimul rând de simboluri să fie transformate în WILD, acțiune care generează câștiguri colosale.

Merlins Millions

Milioanele lui Merlin cum ar putea fi tradus acest slot, este unul dintre jocurile care în mod evident a reușit să împrumute cumva tematica celebrului vrăjitor Merlin pentru a o putea pune pe un piedestal în acest joc de slot. Ceea ce este și mai interesant este că legendele lui Merlin sunt mult mai vechi decât Harry Potter, dovadă fiind faptul că în timpul unui dintre celebrele filme Harry Potter, Ron și mulți alții, menționează numele lui Merlin ca și cum acesta ar fi cunoscut de toată lumea și ca și cum și-ar fi construit o reputație fiind un foarte bun magician.

 

Merlins Millions este un slot cu multe surprize, pariuri care îți pot aduce câștiguri cu multiplicatori de până la 10x și unde poți efectua pariuri cu mize de minim 50x. În timpul sesiunii vei putea să câștigi și rotiri gratuite atunci când pe ecran obții trei sfere identice, dar și un bonus al bufniței, bonus ce este pornit cu ajutorul a trei simboluri bufniță.

Great Book of Magic Deluxe

Deși nu vine de la un producător din top 3, cei care au programar Great Book of Magic Deluxe sunt cei de la Wazdan, o companie excelentă care a creat foarte multe jocuri de slot premium. Am ales să includem acest slot în topul nostru deoarece oferă o atmosferă incredibilă pe ecranul de joc și te ajută să te transpui rapid în pielea personajelor de la acea vreme.

Pe tamburii slotului vei putea vedea vrăjitori, bufnițe, cărți cu vrăji, castele și litere care au un aspect medieval.

Concluzie

În încheiere putem spune că deși sloturile cu tematică Harry Potter nu există, avem ocazia de a încerca alte sloturi, foarte asemănătoare care ne vor satisface pofta de vrăjitorie. Ești pregătit?


 

Mai nouă Mai veche