Mașina condusă de un șofer de 79 de ani implicată într-un accident rutier, la Botuș. O pasageră a fost rănită

La data de 30 noiembrie 2022, ora 09:10, Ilie S., de 79 de ani, din comuna Pojorâta, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen în localitatea Botuș, pe DJ 175, a oprit inițial autoturismul pe partea stângă a drumului având în vedere direcția de deplasare către Breaza, moment în care soția acestuia deschidea o poartă de pe partea dreaptă a drumului, după care s-a pus din nou în mișcare cu intenția de a intra în curtea de pe partea dreaptă. Înainte de a intra în curte a oprit perpendicular autoturismul pe partea carosabilă până la intrarea în curte, ocazie cu care a fost acroșat de autoturismul Honda care era condus dinspre Breaza de Iulian C., de 21 de ani, din Ciocănești.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a Loredanei B., de 44 de ani, care a fost transportată la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticată preliminar cu „contuzie humerus drept”, fără a rămâne internată.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat la ambele teste efectuate.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche