Pieton lovit de o mașină care circula în marșarier, la Falcău

La data de 30 noiembrie 2022, ora 16.15, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe un drum communal de pe raza localității Falcău, comuna Brodina, a avut loc un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 16.15 Daniel M., în vârstă 21 de ani, din municipiul Suceava, în timp a efectuat manevra de mers în spate l-a acroșat cu partea stânga spate pe un pieton în vârstă de 72 ani care acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni.

Victima, Gheorghe J., a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „contuzie toraco-abdominală, TCC ușor, contuzie bazin și contuzie gambă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche