Cinci bărbați reținuți în arest după o bătaie cu pari, furci și topoare, la Gulia

La 4 decembrie 2022, ora 12:48, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza localității Gulia din orașul Dolhasca este un scandal în desfășurare și mai multe persoane au fost lovite.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au stabilit că în jurul orei 12:15, a existat un conflict spontan pe raza satului Gulia între doi minori sub 14 ani, ocazie cu care unul dintre minori s-a deplasat la locuința tatălui și s-a plâns că a fost agresat de alt minor.

Astfel, din primele date s-a stabilit că mai mulți membri ai familiei unuia dintre minori s-au deplasat la cealaltă familie, pătrunzând în curtea locuinței, izbucnind un conflict în cadrul căruia s-au agresat reciproc.

A fost solicitat sprijin și din partea Serviciului pentru Acțiuni Speciale IPJ Suceava, conflictul fiind aplanat.

În urma investigării tehnico-științifice a locului faptei (curțile locuințelor celor două familii), au fost identificate și ridicate pentru cercetări mai multe obiecte contondente, utilizate în cadrul agresiunilor. Urmare a leziunilor suferite, 11 persoane au primit îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii Poliției orașului Dolhasca cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încăierare”, „violare de domiciliu” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, documentându-se activitatea infracțională și participațiile penale ale tuturor persoanelor implicate în incident.

Față de cinci bărbați implicați în incident, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de către Poliția orașului Dolhasca, cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale.
 


Articole pe același subiect:
Mai nouă Mai veche