Tânăr din Bogdănești în stare avansată de ebrietate, oprit în trafic la volan, la Baia

Miercuri 30 noiembrie 2022, la ora 01.32, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției municipiului Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe DJ 209H, în afara localității Baia, în zona Peco - Baia, au oprit pentru control autoturismul Opel Astra.

Întrucât, conducătorul auto Constantin T., de 24 de ani, din Bogdănești emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

La momentul opririi în trafic Tomescu Constantin a declarat verbal că posedă permis de conducere eliberat de autoritățile din Olanda, iar la sediul Poliției mun. Fălticeni acesta a recunoscut și a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără pc”. Urmează ca după administrarea probatoriului să se dispună măsura reținerii.
Mai nouă Mai veche