Tânăr fără permis de conducere depistat la volanul unui autoturism, la Gura Humorului

La 8 decembrie 2022, la ora 18:20, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc sub infuența alcoolului, pe DN 17, pe raza localității Gura Humorului, au oprit pentru control autoturismul Volkswagen Golf la volanul căruia a fost identificat Bogdan S., de 25 de ani, din localitatea Ciprian Porumbescu.

S-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliţiei Române, ocazie cu care s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permisul de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afișat a fost de 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche