Un tânăr depresiv, aflat sub medicație, și-a încheiat socotelile cu viața în apartamentul lui din Suceava

Miercuri, 7 decembrie 2022, la ora 15:56, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost găsit spânzurat în apartamentul său.

În urma verificărilor s-a constatat că tânărul în vârstă de 31 de ani locuia într-un apartament de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava. Tânărul se afla în evidențele unui cabinet psihiatric, suferind de depresie și fiind sub medicamentație.

În cursul zilei de miercuri, părinții au încercat în repetate rânduri să-l contacteze telefonic, dar nu reușit să vorbească. În jurul orelor 14:20 cei doi s-au alarmat și deplasat la domiciliul tânărului, observând că ușa de acces în locuință este închisă pe interior și nu pot pătrunde în apartament. Părinții au sesizat pompierii care au forțat ușa la apartament, iar tânărul a fost găsit spânzurat în baia apartamentului.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

1 Comentarii

  1. Prevenirea sinuciderii la persoanele care suferă de depresie și sunt sub tratament medicamentos poate fi dificilă, dar există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a le oferi suport și a le ajuta să își îmbunătățească starea de sănătate mentală:

    - Discutați cu persoana despre simptomele sale de depresie și încurajați-o să-și vorbească deschis despre sentimentele sale. Ascultați-o atent și încercați să o înțelegeți fără a o judeca.

    - Încurajați-o să continue tratamentul medicamentos prescris de medicul ei. Asigurați-vă că înțelege importanța medicamentelor și ajutaț-o să ia medicamentele în mod regulat.

    - Încurajați-o să își ia în serios problemele de sănătate mentală și să nu le ignore. Sfătuiți-o să vorbească cu medicul ei dacă simte că medicamentele nu funcționează sau dacă are alte îngrijorări.

    - Încurajați-o să își găsească o activitate care îi aduce bucurie și îi face plăcere, cum ar fi un hobby sau o activitate fizică.

    Mai multe detalii pot fi gasite pe Fii-Modern.com

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche