Intoxicarea cu monoxid de carbon, cauza decesului femeii care a murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de un incendiu, la Dolhasca

Miercuri, 7 decembrie 2022, ora 06:22, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că are loc un incendiu la o locuință pe raza orașului Dolhasca, pe strada dr. Topolniceanu.

Incendiul a fost stins de un echipaj al ISU Suceava. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că incendiul a pornit de la un coș neizolat corespunzător care s-a aprins și care a afectat o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, ocazie cu care a luat foc acoperișul și grinda casei.

În interiorul locuinței, într-una dintre camere a fost găsită proprietara casei, Elena C., de 86 de ani. Victima a fost evacuată de către pompieri și dusă la ambulanță în vederea acordării de îngrijri medicale, aceasta fiind inconștientă. S-a realizat protocolul de resuscitare de către echipajul SMURD însă fără rezultat, constatându-se decesul bătrânei în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche