A murit col. (r) Nicolae Nicolovici, vicepreședintele asociației Cultul Eroilor Rădăuți

Colonelul (r.) Nicolovici Nicolae a trecut la Domnul

S-a născut la data de 6 august 1951 în municipiul Drobeta Turnu Severin, și, după o perioadă de activitate în Brigada 2 Grăniceri Drobeta-Turnu Severin, a fost adoptat de Bucovina, care l-a primit cu brațele deschise!

A ocupat mai multe funcții în unitatea de grăniceri din Rădăuți, fiind un ofițer corect, demn și animat de un respect deosebit față de personalul din subordinea sa.

S-a numărat printre membrii fondatori ai subfilialei Rădăuți a Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”, care s-a constituit la data de 26 februarie 2018 și al cărei vicepreședinte a fost.

În această calitate, domnul Nicolovici Nicolae a străbătut plaiurile Bucovinei de Nord, în țara vecină, căutând locurile unde odihnesc ostași eroi ai României Mari, fiind un adevărat mesager al Cultului Eroilor, contribuind la activitățile de cinstire a lăcașurilor de odihnă veșnică a Eroilor români!

Un om adevărat, un camarad de arme prețuit de comandanți și subalterni, un patriot înflăcărat și un diriguitor desăvârșit al familiei sale!

Un ultim onor camaradului nostru!

Subfiliala Rădăuți a Asociației Naționale Cultul Eroilor ”Regina Maria”,
Președinte, Colonel (r.) Andrusceac Păunel
Mai nouă Mai veche