Accident produs de un tânăr în stare de ebrietate, la Văratec

Duminică, 8 ianuarie 2023, la ora 07.00, la sediul Politiei Orasului Salcea s-a prezentat Ștefan M., de 21 de ani, din localitatea Văratec, orașul Salcea, județul Suceava, care a declarat că în urmă cu câteva minute, în jurul orelor 06.45, în calitatea sa de conducător al autoturismului Volkswagen Passat, a provocat un accident rutier din care au rezultat pagube materiale pe strada Ștefan cel Mare din Văratec.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul este posesor al permisului de conducere categoria B, având dreptul de a conduce „valabil”, iar vehiculul condus de acesta este proprietatea unchiului său.

În continuare, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aer expirat.

Având în vedere cele constatate, tânărul a fost condus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Suceava, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche