Un bărbat din Marginea a băut acasă vodcă și bere și apoi a plecat cu mașina spre Rădăuți, dar a fost oprit de polițiști la Volovăț. I s-a întocmit dosar penal

Luni, 9 ianuarie 2023, la ora 00.35, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control autoturismul Fiat Panda care se deplasa pe DJ 178 din comuna Volovăț, județul Suceava.

La volan a fost identificat Ioan G., din comuna Marginea, județul Suceava, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Municipiului Rădăuți, unde cu consimțământul său, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a declarat faptul că pe parcusul zilei de duminică a consumat la domiciliu circa 200 ml de vodka și jumătate de bere, iar în momentul în care a fost oprit de către lucrătorii de poliție intenționa să se deplaseze în municipiul Rădăuți.

S-a procedat la reținerea permisului de conducere, eliberându-i-se dovadă fără drept de circulație din data de 9 ianuarie.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche