Buletin de presă, 25 ianuarie 2023 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de către polițiști

La data de 24.01.2023, în jurul orelor 18.54, în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Vicovu de Sus, un localnic de 25 de ani a surprins și accidentat o localnică de 43 de ani, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Din impact a rezultat rănirea femeii de 43 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La data de 24.01.2023, în jurul orelor 19:00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza localității Dorna Arini, autoutilitara condusă de un localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 24.01.2023, ora 21:00, o patrulă din cadrul Poliției Orațului Frasin a oprit pentru control pe raza localității Bucșoaia, autoturismul condus de o femeie din orașul Gura Humorului.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, femeia din orașul Gura Humorului are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche