Un pieton a fost accidentat de două ori în aceeași zi, la amiază și seara, duminică, în Suceava. A fost grav rănit și este operat de urgență la Spitalul Județean

Culmea ghinionului pentru un sucevean în vârstă de 74 de ani. Bărbatul a fost implicat în două accidente rutiere, în cursul zilei de duminică, și se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. 

Primul accident rutier a avut loc duminică, în jurul orei 13:00. Bărbatul în vârstă de 74 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, era pieton și a fost lovit de un autovehicul. A fost transportat de un echipaj SMURD la UPU Suceava. Era conștient, stabil hemodinamic, fiind policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominala. 

Bărbatul nu a necesitat internare și a părăsit UPU. 

În cursul serii, bărbatul, pieton, a fost implicat din nou într-un accident rutier, pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava, în zona clinicii NewDent, fiind lovit din nou de un autovehicul. 

De această dată a suferit leziuni grave și a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Județean Suceava. 

„Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. 

După investigațiile medicale, pacientul a intrat direct în operație, iar medicii fac eforturi să îi salveze viața.
Mai nouă Mai veche