FOTO Accidentul de la Verești a fost provocat de un tânăr care a depășit hazardat cu BMW-ul. Șoferul Daciei Logan a fost depistat cu alcoolemie

Vineri, 20 ianuarie 2023, în jurul orei 16:55, Vasile S., de 33 de ani, din orașul Liteni, județul Suceava, a condus autoturismul BMW pe DJ 290, în interiorul localității Verești, având direcția de deplasare către localitatea Hancea, iar în proximitatea Bisericii Creștine Evanghelice Verești nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de depășire a unui autoturism care circula în fața sa și la revenirea pe banda de circulație a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan condus de Ionel C., de 65 de ani, din municipiul Suceava, care circula din sensul opus. De asemenea, a mai acroșat un autoturism Volkswagen Passat, condus de Ioan Ț., de 21 de ani, din comuna Verești, județul Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autotursmului Dacia Logan și a unei femei de 49 de ani, din comuna Dumbrăveni, pasageră în autoturismul BMW.

Conducătorul autoturismului Dacia Logan a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ceilalți doi șoferi auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00. Acestora li s-au prelevat câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche