Un autoturism TAXI a ars complet pe drumul Lămășeni - Sasca Nouă. Avea asigurare Casco

Joi, 19 ianuarie 2023, la ora 13.54, Secția de Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o mașină a luat foc în mers între Sasca Nouă și Lămășeni.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că Bogdan C., de 41 de ani, din municipiul Fălticeni, administrator al CocoTaxi, societate ce deține autoturismul Ford Mondeo colantat cu inscripțiile specifice pentru „Taxi”, iar în jurul orei 13.50 se deplasa singur în interes personal pe DC 15, din direcția Lămășeni spre Sasca Nouă, iar în apropiere de intrare în localitatea Sasca Nouă a observat că iese flacără de sub capotă, motiv pentru care a oprit pe partea dreaptă și a încercat să stingă flacăra ce se manifesta la nivelul motorului, cu stingătorul din dotarea autoturismului, însă nu a reușit motiv pentru care a solicitat intervenția pompierilor.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, care a lichidat incendiul, stabilind ca și cauză de producere „scurt-circuit la instalația electrică”. În urma incendiului a rezultat distrugerea autoturismului marca „Ford Mondeo” în proporție de 90% și au fost salvate documentele personale ale lui Codreanu Bogdan cât și cele ale autoturismului. În autoturism nu se aflau alte valori în momentul producerii incendiului.

Din verificări a rezultat faptul că autoturismul avea o poliță de asigurare de tip „Casco” valabilă. În urma incendiului nu au rezultat victime omenești.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche