Consilierul local Dan Nichiforel a sunat la 112 după ce s-a certat cu o fată în trafic

Consilierul local Dan Nichiforel a sunat la 112 și a cerut intervenție polițiștilor după ce s-a certat cu o fată în trafic, de la un loc de parcare, pe o stradă din municipiul Suceava.

Incidentul a avut loc vineri, 24 februarie, în jurul orei 15:00, pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Suceava.

Conform martorilor, o tânără aflată la volanul unui autoturism Volkswagen Polo a oprit pe partea stângă a străzii, cu avariile pornite, pentru a permite unui conducător auto să iasă din parcarea laterală de pe margina stângă a străzii cu sens unic.

Din spate, a circulat un autoturism Porsche Cayenne la volanul căruia se afla Dan Nichiforel, consilier local. După ce locul de parcare a fost eliberat de conducătorul auto care s-a pus în mișcare, atât tânăra cât și Dan Nichiforel au început manevrele pentru a intra în locul rămas liber.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici cu privire la care a văzut primul și are dreptul să ocupe locul de parcare. Tânăra a ocupat locul de parcare, iar Dan Nichiforel a sunat la 112 cerând intervenția Poliției. 

Echipajul de poliție deplasat la fața locului nu a constatat săvârșirea vreunei abateri de la legislație și a constatat că apelul nu a fost o urgență. Apelantul nu a fost sancționat pentru apel nejustificat la serviciul de urgență 112.
Mai nouă Mai veche