Strivit între două mașini, la Voievodeasa, în timp ce împingea un autovehicul

Luni, 27 februarie 2023, la ora 13:33, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului municipal Rădăuți cu privire la faptul că la această unitate medicală a fost adus un pacient ranit dintr-un accident rutier.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că Ruben P. în timp ce se afla pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, pe un drum comunal neclasificat, și ajuta la împingerea autoutilitarei Ford Transit, la volanul căreia se afla Daniel S., din Voievodeasa, drumul fiind în pantă, la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat, victima fiind prinsă între partea din stânga față a autoutilitarei și partea din față dreapta a unui autoturism Audi dezmembrat, parcat pe drumul comunal, în afara părții carosabile, suferind leziuni. La fața locului nu a fost identificată victima și nici conducătorul auto, persoana rănită fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, de către șoferul autoutilitarei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche