Transport de lemn de foc fără acte confiscat de polițiști la Volovăț

Luni, 27 februarie 2023, la ora 11.45, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza localității Volovăț, județul Suceava, pe DJ 209 K, au efectuat semnale regulamentare de oprire autoutilitarei Ford Transit care era încărcată cu material lemnos.

La volan a fost identificat Relu B., din comuna Horodnic de Sus, județul Suceava, care a prezentat documentele personale cât și cele ale autoutilitarei conduse.

În continuare s-a procedat la interogarea aplicației Sumal, constatându-se faptul că pentru autoutilitara în cauză nu a fost emis aviz pentru materialul lemnos transportat.

Având în vedere aspectele sus descrise, s-a procedat la conducerea autoutilitarei la Depozitul Ocolului Silvic Marginea în vederea inventarierii materialului lemnos.

În urma inventarierii materialului lemnos a rezultat cantitatea de 2,34 metri cubi material lemnos lemn de foc fag.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la confiscarea a 2,34 metri cubi lemn de foc(fag), în valoare de 552,24 lei, acesta fiind predat în custodie lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Marginea.
Mai nouă Mai veche