Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță anularea spectacolului Azilul reprogramat la 30 martie

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță ANULAREA spectacolului 𝐀𝐙𝐈𝐋𝐔𝐋, adaptare după „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia Alice Veliche, reprogramat pentru data de 30 martie, ora 19:00.

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava regretă această situație neprevăzută, motivată de starea de sănătate a unuia dintre actori și de recomandarea medical.

Pentru data de 30 martie 2023, ora 19:00, am programat spectacolul SCLAVI de Maria Manolescu Borșa, în regia lui Cosmin Panaite.

Spectatorii care au bilete achiziționate pot opta pentru utilizarea acestora astfel:
  1. utilizarea biletelor achiziționate pentru reprezentațiiile viitoare: Munchausen din 5 martie ora 19:00 sau SCLAVI din data de 30 martie, ora 19:00.

    Modalitatea prin care se poate opta pentru utilizarea biletelor pentru o reprezentație viitoare este: prin email la adresa bilete@teatrulmateivisniec.ro sau la numărul de telefon 0759048677.

    sau

  2. recuperarea banilor în funcție de modalitatea de achiziție:
  • pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.
  • pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la teatru!
Mai nouă Mai veche