Un bărbat din Burdujeni Sat și-a pus capăt zilelor în șopronul gospodăriei

Luni, 20 februarie 2023, la ora 09.45, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost găsit spânzurat în gospodăria lui din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava. 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 09:30 Cristian M., din municipiul Suceava, a fost alarmat de concubina vecinului său cu privire la faptul că cel din urmă s-a spânzurat într-un şopron al locuinţei sale. Îniţial, vecinul a încercat să-i acorde primul ajutor, secţionând sfoara aflată în jurul gâtului, însă datorită faptului că acesta era inert, a solicitat o ambulanță prin 112, iar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul bărbatului în cauză.

În urma cercetării locului faptei, s-a constatat faptul că cadavrul prezinta urme de violență, prin ştrangulare, în jurul gâtului. Persoana decedată suferea de mai multe afecțiuni și avea stări depresive.

Cadavrul a fost preluat și transportat la morga Spitalului județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea circumstanțelor în care s-a produs decesul. 
Mai nouă Mai veche