Tânăr din Lipoveni găsit mort în pădure după ce a fost dat dispărut de familie

Duminică, 19 februarie 2023, autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția lui Valentin Slavnic, de 20 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. 

În cursul zilei de luni, căutările au fost reluate atât în zona locuinței de domiciliu, pe raza localității Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, cât și extravilanul localității Lipoveni, de către echipe de voluntari din cadrul SVSU Mitocu Dragomirnei și 10 cetățeni voluntari.

În jurul orelor 11.00, tânărul acesta fost identificat în extravilanul localității de domiciliu, într-un canal de desecare, acoperit cu vegetație forestieră, decedat prin spânzurare.

Cu ocazia cercetării locului faptei, s-a stabilit că acesta s-a spânzurat de cioata unui arbore prin folosirea unei sfori de tip „balot”. Totodată, din cercetări s-a stabilit că acesta la data plecării și-a anunțat membrii familiei că se va sinucide.

Fiind examinat din punct de vedere criminalistic, nu au fost identificate alte leziuni pe suprafața corpului, cu excepția celor provocate prin acțiunea de spânzurare.

Cadavrul a fost preluat, fiind transportat la morga spitalului județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu certitudine a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche