Un bărbat și-a pus capăt zilelor, la Vatra Dornei. Descoperirea a fost făcută de fosta soție

Marți, 21 februarie 2023, la ora 14:29, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat s-a spânzurat în locuința lui din Vatra Dornei. 

În urma verificărilor efectuate, echipa operativă a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani care locuia singur în imobilul situat pe strada Mihai Eminescu din Dornei. Marți, în jurul orelor 14.25, fosta sa soție, domiciliată în aceeași localitate, întrucât nu îl văzuse de aproximativ o zi pe fostul soț, s-a deplasat la locuința bărbatului, unde l-a găsit spânzurat de o grindă a camerei, motiv pentru care a apelat 112.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care au confirmat decesul. .

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului în cauză, care prezenta un șanț de spânzurare la nivelul gâtului, nefiind descoperite alte leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia, la finalul cercetărilor fiind depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche