Locuitorii municipiului Vatra Dornei, total nemulțumiți de starea infrastructurii și situația economică a localității arată un sondaj realizat la începutul anului

Smart City Hub a informat că în perioada 10 ianuarie - 12 februarie 2023 a derulat o activitate prin care s-a realizat un sondaj de opinie în Municipiul Vatra Dornei, cu scopul de a evalua percepția locuitorilor asupra câtorva aspecte de bază cum ar fi traiul de zi cu zi și infrastructura orașului respectiv drumuri, școli, parcuri, parcări, spital, sistemul centralizat de energie termică.

Conform rezultatelor sondajului, locuitorii municipiului Vatra Dornei sunt în majoritate nemulțumiți și foarte nemulțumiți de starea infrastructurii și situația economică a localității. 

„Sondajul reprezintă o imagine de moment și poate fi baza de plecare pentru o analiză pe termen mediu și lung, pentru a observa evoluția atitudinii comunității locale, a percepției și gradului de implicare în viața cetății.

Menționăm că acest sondaj NU a fost comandat de niciun partid politic, sau o altă entitate, fiind o inițiativă a companiei noastre, fără nicio intenție de comercializare sau monetizare a rezultatelor.

Percepția comunității locale este importantă pentru compania noastră, având în vedere că ne dorim să fim parte a dezvoltării locale, să punem umărul în ceea ce Municipiul Vatra Dornei poate fi!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de conf. univ. dr. Ioan I. Găf-Deac. 

Mai nouă Mai veche