Un tânăr beat s-a răsturnat cu mașina în șanț, la Osoi

Luni, 6 februarie 2023, la ora 00:02, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești, aflându-se în serviciul de patrulare, au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a derapat şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului comunal din satul Osoi, comuna Vultureşti, județul Suceava, iar în interior se află o persoană care este în stare de ebrietate.

Polițiștii au identificat autoturismul derapat uşor pe partea dreaptă a drumului, iar în interiorul autoturismului se afla o persoană de sex masculin, care era în stare vădită de ebrietate, iar acesta a precizat că a venit din direcţia Siliştea - Liteni şi se deplasa către Osoi, a derapat şi a intrat uşor în şanţul din partea dreaptă.

A fost identificat Mihai V., de 26 de ani, din satul Siliştea, oraşul Liteni, care era incoerent în vorbire.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru Drager, rezultatul fiind de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Mai nouă Mai veche