Mamă și bebeluș salvați din viscol de polițiști după ce femeia a fugit de soțul bătăuș, la Fălticeni

Duminică, 5 februarie 2023, la ora 19:48, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată telefonic prin 112 de către o tânără de 20 de ani cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul său și a plecat de acasă.

Polițiștii au identificat apelanta care se afla împreună cu copilul în fața magazinului Dasti din Fălticeni, strada 2 Grăniceri, județul Suceava.

În urma verificărilor, s-aconstatat că tânăra are o relație de concubinaj de aproximativ patru ani cu Ioan Ș., de 23 de ani, având împreună un copil în vârstă de 10 luni, și locuiesc împreună la o garsonieră închiriată în muncipiul Fălticeni.

Duminică, în timp ce se aflau în garsonieră, în urma unor discuții în contradictoriu a lovit-o pe concubina sa cu palma în zona feței, iar aceasta, în urma agresiunii, a părăsit locuința sesizând evenimentul prin 112. În urma producerii agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni minore care nu au necesitat internarea acesteia la vreo unitate medicală.

Victima a fost condusă de către organele de poliție la sediul Poliției Municipiului Fălticeni. Cu acestă ocazie, în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a rezultat un risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

În cauză, organele de ordine publică au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor. Acesta fiind evacuat din locuință.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
Mai nouă Mai veche