A murit după ce s-a dus în beci să ia murături și a căzut pe scări, la Sadova

Duminică, 19 martie 2023, la ora 22.05, Secția Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin 112 de către un asistent medical din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc despre faptul că a fost constatat decesul unui bărbat de 74 de ani, din comuna Sadova.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că la ora 21.30 soția bărbatului a mers în beciul locuinței, cu scopul de a lua un borcan cu murături, iar în urma ei a venit și soțul acesteia, căruia i s-a făcut rău și a căzut pe scările beciului, prăbușindu-se. În urma căzăturii, bărbatul a rămas inconștient în interiorul beciului, iar soția a ieșit afară pentru a cere ajutor.

La locuința acestora a venit fiica lor, care a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, iar în urma manevrelor de resuscitare exercitate de personalul medical deplasat la fața locului s-a constatat decesul bărbatului, acesta neprezentând urme vizibile de violență la examinarea cadavrului.

Nu există vreo suspiciune cu privire la decesul sus-numitului.

Conform declarației verbale a persoanelor prezente la fața locului și a medicului de familie, a rezultat faptul că persoana decedată era înscrisă în evidențele medicului de familie cu afecțiuni cardiace.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.
Mai nouă Mai veche