VIDEO Scene halucinante la CSM Focșani - CSU Suceava. Managerul surprins cum încuraja fanii să strige: „Hoții, hoții!”

CSM Focșani și Suceava s-au întâlnit în etapa cu numărul 21 din Liga Zimbrilor, scor 26-25.

Meciul a fost unul tensionat și fragmentat în a doua repriză, cu multe eliminări și momente lipsite de fair-play. În a doua parte a meciului s-a remarcat și managerul gazdelor, cu câteva gesturi deplasate.

În minutul 41, după ce Alin Roșu a fost faultat de Stanciuc, care a fost eliminat două minute de către arbitru, Viorel Ciubotaru, care este și delegatul echipei, a profitat și a pătruns pe teren, mergând până în semicerc, însă nu pentru a se asigura că jucătorul echipei sale se află într-o stare bună după duel, ci pentru a-i face reproșuri arbitrului, scrie sport.ro.


Același Ciubotaru, nemulțumit și surprins protestând constant, a fost surprins în alte ipostaze care au stârnit indignare. După ce Nikolaos Kritikos a văzut cartonașul roșu, fiind eliminat pentru a treia oară în meci, iar apoi cartonașul albastru, Viorel Ciubotaru, care este și președinte al Asociației Județene de Handbal (AJH) Vrancea, a fost surprins aplaudând fanii care strigau „Hoții, hoții” la adresa arbitrilor, încurajându-i în scandările grobiene care au urmat.

Episodul lasă un nou gust amar asupra handbalului românesc, în contextul în care oficialii echipelor ar trebui să fie un exemplu pentru suporteri, nu să îndemne la ieșiri violente și injurii.

Mai nouă Mai veche