Buletin de presă, 20 martie 2023 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La 19.03.2023, ora 09.22, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal din localitatea Frătăuții Noi, la intersecția cu DJ 178C, o localnică de 55 de ani a intrat în coliziune cu mopedul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un localnic de 77 de ani.
Din impact a rezultat rănirea bărbatului de 77 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La 19.03.2023, ora 13.07, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Salcea a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.