De ce cazinourile oferă bonusuri fără depunere


Ca jucător începător trebuie să înțelegi, în linii mari, cum funcționează un cazinou online și să știi semnificația anumitor concepte de bază precum “bonusuri”, “retragere câștiguri”, “joc responsabil”, “jocuri live”, “avantajul casei”, “rată de plată” etc. Cu cât vei deține mai multe informații cu atât vei avea un stil de joc mai curat și șansele tale de câștig vor fi mai mari.

Bonusurile sunt unul dintre elementele de bază ale platformelor de jocuri de noroc pentru că datorită acestor forme de recompensare a clienților, imaginea cazinourilor crește. Tot mai multe persoane vor dori să joace la un cazinou serios care oferă bonusuri atractive și care își onorează promisiunile făcute clienților.

Atunci când vrei să alegi un cazinou, este ideal să verifici cât mai detaliat informațiile referitoare la bonusuri (suma minimă pe care trebuie să o depui, de câte ori trebuie să pariezi bonusul, cum și când poți retrage câștigurile, cât timp este valabil bonusul etc.). Dacă totul este clar despre condițiile de acordare a bonusurilor, atunci vei putea să te bucuri pe deplin de acest tip de ofertă.

Site-urile de gambling au mai multe tipuri de bonusuri. Cele mai des întâlnite sunt bonusurile de bun venit, bonusurile fără depunere și rotirile gratuite. Nici unul dintre acestea nu se acordă fără îndeplinirea unui set clar de condiții care diferă în funcție de politica fiecărui cazinou.

Acest articol îți explică pe îndelete tot ce este recomandat să știi despre un bonus fără depunere.                                                                                                                                                               

Ce sunt bonusurile fără depunere?

Bonusul fără depunere este o ofertă pe care cazinourile online o fac clienților. 

Numele acestui tip de bonus este foarte sugestiv și după cum deja bănuiești, nu este necesară depunerea unei sume de bani în contul de jucător pentru a primi un astfel de bonus. Este clar și faptul că este una dintre ofertele cele mai atractive pentru că oricine își dorește să primească bani pentru a putea paria sau să joace gratuit la păcănele ori pariuri sportive.

În majoritatea cazurilor, bonusul fără depunere are o valoare mică și constă în garantarea unei anumite sume de bani sau a unui număr limitat de rotiri gratuite. Clientul trebuie să îndeplinească niște termeni și condiții stabilite de cazinouri în mod individual.

Cum funcționează un bonus fără depunere

Pentru a intra în posesia unei astfel de oferte, jucătorul revendică bonusul, după care este eligibil pentru a colecta banii care sunt oferiți gratuit.

Un aspect foarte important pe care trebuie să îl reții este că aceste bonusuri nu sunt gratuite 100%. Pentru a avea acces la banii gratuiți, de cele mai multe ori regula cazinoului precizează că trebuie să cheltuiești o parte din banii tăi odată ce te-ai înscris.

Nu trebuie să plătești însă în avans pentru a fi eligibil pentru bonus. În schimb, cazinourile solicită jucătorilor să parieze o anumită valoare a bonusului fără depunere pentru a-l primi. Adică, trebuie să pariezi valoarea bonusului de un anumit număr de ori. Unele cazinouri îți pot cere să rulezi bonusul de 10 ori, altele de 15 ori etc.

De ce cazinourile oferă bonusuri fără depunere?

Poate ți-ai pus întrebarea de ce există aceste oferte pe platformele de gambling și ce au de câștigat cazinourile de pe urma acestor bonusuri. De ce ar oferi un cazinou bani unui client?

Răspunsul este unul cât se poate de simplu: cu ajutorul acestor oferte, site-urile de jocuri de noroc își fidelizează clienții pe care îi au deja și îi atrag pe alți posibili clienți noi. Fără existența acestor strategii de business, cazinourile online nu ar putea să reziste pe o piață în care concurența este tot mai mare și mai dură.

Un bonus fără depunere va fi întotdeauna cheia spre atragerea de noi clienți și menținerea celor existenți. Un jucător căruia i se oferă o mostră gratuită de joc va prinde gustul jocului și va dori să încerce ulterior jocuri și pe cheltuiala proprie. Va face și recomandări altor persoane, va scrie și review-uri pozitive pe forumuri, iar toate acestea contribuie la creșterea afacerii.

Tipuri de bonusuri fără depunere

Unul dintre tipurile de bonus fără depunere este oferirea unei anumite sume de bani pentru a fi pariată la jocuri de cazinou sau pariuri sportive. Este un fel de cadou oferit jucătorilor care tocmai s-au înscris sau celor existenți ca metodă de fidelizare.

Un alt tip de bonus fără depunere este acordarea de rotiri gratuite care pot fi folosite la sloturile menționate de cazinou. Și acestea sunt oferite în general jucătorilor nou înregistrați, dar anumite site-uri de jocuri de noroc oferă aceste recompense jucătorilor existenți, ca parte a unui bonus de fidelitate. Numărul acestor free spins sunt de obicei de ordinul zecilor.

Un al treilea tip de bonus fără depunere este oferirea de jocuri gratuite. Aceasta este o ofertă relativ nouă și nu este atât de des întâlnită. Jucătorii pot primi bonusul de îndată ce se înscriu. Clienții trebuie să utilizeze bonusul într-un interval de timp stabilit de cazinou, care poate să fie 1 - 2 ore de exemplu.

Concluzie

Atunci când ești eligibil pentru un bonus fără depunere, citește cu mare atenție termenii și condițiile. Deși este un document lung și plictisitor, acesta îți explică toate detaliile despre bonus și vei ști cu precizie în ce condiții primești bonusul.

Dacă nu te informezi suficient și corect, riști să nu înțelegi cum se acordă acel bonus și te vei simți frustrat și păcălit pentru că lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai imaginat. 

Mai nouă Mai veche