Doi sirieni care au trecut ilegal granița, depistați de polițiștii de frontieră la Siret

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat doi cetățeni sirieni care nu-și justificau prezenţa în zona de frontieră, ulterior fiind predați Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanți de Azil Rădăuți.

Joi, 16 martie 2023, la ora 14:30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au depistat şi reţinut în zona de responsabilitate, pe direcția localității Siret, județul Suceava, doi cetățeni de origine afro-asiatică.

Deoarece nu își justificau prezența în zona de frontieră, polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii acestora la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că cei doi bărbați sunt cetățeni sirieni, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani.

Persoanele în cauză au fost predate Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanți de Azil Rădăuți, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche