FOTO Trei persoane rănite într-un accident rutier, la Crucea

La data de 14 martie 2023, ora 17:20, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel la 112 despre faptul că pe raza comunei Crucea a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în jurul orei 17:15, Cristian M., de 42 ani, din orașul Broșteni, în timp ce conducea autoturismul Audi pe DN 17B, în comuna Crucea, din direcţia Crucea către Broșteni, a efectuat o depășire neregulamentară a unui tractor care circula regulamentar în aceeași direcție de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu, și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen condus regulamentar din sens opus de Costel A., de 67 de ani, din orașul Broșteni.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto și a lui Vasile C., din Crucea, pasager in autoturismul Volkswagen.

Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanțe si transportate la Spitalul Vatra Dornei unde au primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilometrul, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au recoltat la probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul municipal Vatra Dornei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche