Mașină cu numerele roșii expirate din decembrie, oprită în trafic pe strada Gheorghe Doja din Burdujeni. Dosar penal și amendă pentru lipsa RCA

La data de 2 martie 2023, ora 12.30, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni pe strada Gheorghe Doja a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului Citroen cu număr de înmatriculare provizoriu.

La volan a fost identificat Andrei C., de 37 de ani, din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate din data de 7 decembrie 2022, iar autoturismul nu este prevăzut cu o poliță RCA valabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișând o concentrație de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost intocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

De asemenea, conducătorul autoturismului a fost sancționat întrucât autoturismul nu era prevăzut cu o poliță RCA valabilă, iar ca măsura complementară au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizorii.
Mai nouă Mai veche