Beat la volan, a rupt un gard, două cutii de gaz metan și un stâlp de iluminat, în zona magazinului Dedeman din Câmpulung Moldovenesc

Luni, 17 aprilie 2023, la ora 03.16, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Transilvaniei a avut loc un accident rutier soldat cu pabube materiale, fiind spartă o țeavă de la conducta de gaz, iar conducătorul autoturismului a plecat de la fața locului.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 03.10, Bogdan C., de 35 de ani, din localitate, a condus autoturismul Mercedes Benz pe strada Calea Transilvaniei, dinspre strada Calea Bucovinei către strada Barbu Lăutaru, ocazie cu care, pe fondul consumului de alcool, în dreptul magazinului Dedeman a lovit scuarul amenajat în intersecția cu strada Aeroportului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul amenajat al imobilului de pe strada Calea Transilvaniei și cu un stâlp de iluminat public, provocând astfel un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

În urma accidentului de circulație soldat cu pagube materiale, a rezultat avarierea a două cutii metalice de gaz, provocând astfel scurgeri de gaz la fața locului.

Conducătorul auto a plecat de la fața locului după producerea evenimentului și s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La fața locului au intervenit lucrători din cadrul ISU Suceava și reprezentanții Delgaz Grid care au oprit scurgerile de gaz și au asigurat locul evenimentului.

La sediul poliției, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

A fost întocmit dosar penal.
Mai nouă Mai veche