Buletin de presă, 20 aprilie 2023 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 19.04.2023, ora 14:49, în timp ce conducea autoturismul pe strada Nicolae Stoleru din localitatea Baia, un bărbat de 19 ani din comuna Moțca a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un localnic de 19 ani.
Din impact a rezultat rănirea unui minor de 8 ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La data de 19.04.2023, în jurul orei 09:25, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe DJ209G pe raza comunei Straja, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Rădăuți.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 19.04.2023, orele 22:38, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza localității Siminicea a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche