Femeie agresată de soțul beat și gelos, la Moara. Polițiștii au întocmit dosar penal

Marți, 4 aprilie 2023, la ora 16:30, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați de o femeie din comuna Moara, județul Suceava, cu privire la faptul că în timp ce se afla la locuința de domiciliu a fost agresată fizic de către soțul său.

În urma cercetărilor s-a constatat că în ziua precedentă, în jurul orelor 21.20, femeia a avut o discuție în contradictoriu cu soțul său, pe fondul geloziei acestuia și a consumului de alcool, discuție care a degenerat și bărbatul a agresat-o fizic.

Femeia a declarat verbal faptul că nu solicită intervenția vreunui echipaj medical pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate, întrucât nu a suferit leziuni în urma incidentului.

S-a completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul că nu există risc eminent pentru a se emite ordin de protecție provizoriu și femeia nici nu dorește emiterea unui ordin de protecție. Totodată i s-a înmânat persoanei vătămate o cerere cu care să se adreseze Judecătoriei Suceava, în situația în care v-a dori emiterea unui ordin de protecție.

Femeia a menționat în scris faptul că nu formulează plângere prealabilă privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche