Life Dental Spa are în plan deschiderea unei clinici stomatologice la Suceava

Life Dental Spa, lanț de clinici dentare, va inaugura, la începutul lunii mai, cea de-a 11-a unitate, la Constanța, investiție ce depășește 500.000 de euro.

Echipa Life Dental Spa are în plan deschiderea a cel puțin cinci noi clinici stomatologice dotate cu tehnologie de vârf, valoarea totală a investițiilor depăsind 2 milioane de euro, iar pe listă sunt mai multe orașe din țară.

„Ne uităm cu atenție spre orașe precum Ploiești, Timișoara, Târgu Mureș, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău, Suceava sau București. Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau și în altele noi, în funcție și de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru.
Luăm în calcul inclusiv locații existente, cu echipe medicale care își doresc să meargă la nivelul următor și suntem deschiși să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt”
, a spus Ștefan Obreja, CEO și cofondator Life Dental Spa.

Bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 10.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

„Am decis ca din acest an să ne extindem la nivelul țării și sub diferite forme de parteneriate, alături de antreprenori, medici sau clinici dentare care vor să aibă un ROI garantat. Domeniul stomatologic este o afacere sigură, indiferent de situatia economică a unei țări, conflicte politice sau un context oarecum nefavorabil ori sensibil, cum poate fi în alte industrii. Oamenii au nevoie să își îngrijească dantura indiferent de ce se întâmplă în exterior. Este o investiție cu risc minim de eșec”, a mai precizat Ștefan Obreja.

Life Dental Spa a fost fondată în 2008 și are acum o echipă de circa 80 de specialiști în medicină dentară în 11 clinici la nivelul întregii țări.
Mai nouă Mai veche