Real Estate Conference, prima conferință cu tematică imobiliară din Suceava

Pe 10 Mai, peste 200 de persoane interesate de domeniul imobiliar si activitati conexe, dezvoltatori, constructori, notari, ingineri si multi altii, se aduna la Mandachi Hotel & Spa pentru a dezbate, a analiza si a intelege mai bine trendul si statusul pietei imobiliare, in contextual actual geo-politic, post-pandemic si incert.

Moderator general va fi Carmen Fediuc - fondator al REI Evolution Suceava, firma de consultanta, si președinte al Organizatiei Femeilor Antrepreprenor - OFA UGIR Suceava.

Invitații conferinței sunt: 
  • Marius Pislariu - consultant imobiliar in Dubai in cadrul companiei sale My Dubai Advisor si se identifica om, inventator, antreprenor, scriitor in devenire care este implicat totodata in numeroase activitati de voluntariat. El ne va vorbi despre piata imobiliara din Dubai, tendinte si investitii.
  • Vatamanu Florin - spirit antreprenorial de la o varsta frageda, are in prezent propria companie de consultanta imobiliara (8imo Suceava – Imobiliare Optimizate). Subiectul ales este “Evolutia pietei imobiliare din Suceava”.
  • Suditu Bogdan vine de la Bucuresti, este un sustinator permanent al dezvoltarii urbane si metropolitan durabile. Conferentiar Universitar al Facultatii de Geografie si Presedinte al Comisiei Tehnice de Urbanism si coordonator al Departamentului Urbanism si Mobilitate Durabila din cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bucuresti si partener al Asociatiei MKBT: Make Better.
  • Cristian Tudoreascu, analist financiar si senator JCI Bucuresti, ne va aduce o perspectiva asupra pietei din Romania versus pietei din Europa. Cat de mare e riscul unor scaderi de prerturi? Unde ne aflam in comparative cu alte orase din Europa de Est si Europa Centrala? Cum putem estima un pret mediu sustenabil pentru Suceava? Si Ce scenarii avem pentru urmatorii ani? Acestea sunt doar cateva intrebari la care vom afla raspunsul din speech-ul lui Cristi.
  • Daniel Tudor, iar compania pe care o conduce cu mândrie, THE CONCEPT, a fost fondată în 2011 și oferă servicii de Marketing și Vânzări complet integrate pentru dezvoltatorii și investitorii imobiliari medii și mari. În afară de The Concept, ii place să contribuie la dezvoltarea industriei imobiliare și a pus bazele unui canal de youtube The Concept Podcast, un show săptămânal bine apreciat, cu invitați uimitori din industrie și dincolo de ea.
Mai nouă Mai veche