Un bărbat din Marginea a murit după ce s-a împiedicat și a căzut pe scările de la foișorul din curte

Duminică, 9 aprilie 2023, la ora 17:21, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin intermediul 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe scări și are capul spart.

În urma cercetărilor s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Marginea. În jurul orelor 17.15, membrii familiei, în timp ce se aflau în locuință și văzând că bărbatul care era prin curte nu mai intră în casă, au ieșit în curte și l-au găsit pe acesta căzut la baza scărilor de la un foișor din curte.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță și un echipaj SMURD, iar în urma manevrelor de resuscitare personalul medical a constatat decesul. 

În urma declarațiilor martorilor s-a stabilit că bărbatul consumase băuturi alcoolice și este posibil că în timp ce se urca pe scări în foișor să fi alunecat și a căzut. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, au fost identificate leziuni la nivelul capului care s-ar fi putut produce prin cădere.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche