Un tânăr din Stroiești a murit după ce i s-a făcut rău la cumpărături

Marți, 4 aprilie 2023, la ora 14:00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați cu privire la faptul că la UPU Suceava a fost adusă o persoană care a decedat în ambulanță.

În urma cercetrilor s-a constatat că persoana decedată este Mihai C., de 37 de ani, din Stroiești, județul Suceava. Din discuțiile purtate cu familia a reieșit faptul că marți, în jurul orelor 10.00, tânărului i s-a făcut rău în timp ce se afla la cumpărături la magazinul Moro Cristiano din localitate și a fost adus acasă cu mașina de către un văr.

La domiciliu mama sa i-a verificat tensiunea, motiv pentru care a apelat la 112 solicitând un echipaj medical pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate. Conform familiei, tânărul suferea de aproximativ doi ani de epilepsie.

Tânărul a fost preluat de un echipaj medical, iar în ambulanță la scurt timp a facut stop cardio respirator. S-a încercat resuscitarea acestuia timp de aproximativ o oră fără scucces, doctorul de pe ambulanță declarând decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în scopul efectuării necropsiei. Acesta nu prezintă urme vizibile de violență.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche